Children are mysterious flowers.
Their names are riddles, their lives are gardens of forking paths.


vineri, 31 octombrie 2008

O glumă proastă...

...sper.

Adică nimeni nu cred că se distrează la faze ca cea pe care am găsit-o aici de fecior de bani gata, care vrea să-i dea peste bot lu' tac-su şi s-arate ce bine îi pare c-o să-l mănânce viermii şi-o să-i putrezească tricoul cu Che Guevara.

Ştiu, n-are legătură nici cu Maria, nici cu ABA, dar sunt încă siderată de nonşalanţa cu care se bagă bani în campanii de o imbecilitate dureroasă.

Dar de un autobuz ABA ce ziceţi? "You probably have no money to pay for your child's therapy. So stop worrying and have another child."

Cam aşa se bucură şi tinerii noştri umanişti de lipsa lui Dumnezeu. Ca nişte copii spălaţi la creier.

5 comentarii:

Marius Filip spunea...

Ateismul militant are asemănări uluitoare cu sectele religoase.

Între preoţii auto-unşi ai acestei noi religii se află onor dl. R. Dawkins, citat cu atâta reverenţă de ateistuţii plini de râvnă de 2 lei şi 25 de bani.

Mi-a plăcut cel mai mult afirmaţia lui Dawkins "thinking is anathema to religion". Atâta profunzime te ia cu fiori, nu alta!

Sănătate şi la mai mare, musiu Dawkins & tovarăşii!

Ileana A. spunea...

ce nu conteneste sa ma uimeasca este cum de se gasesc bani pentru finantat astfel de campanii publice...iar pentru un copil bolnav trebuie sa faci si in Anglia zeci de memorii si auditii pentru ca statul sa-ti plateasca ABA.

Sabina Ulubeanu spunea...

dar la ce te referi ,ca nu m-am prins?

Ileana A. spunea...

ei, nu te-ai prins...vezi ca in text e un cuvant-link! :)

Mother of M spunea...

Trist, dar adevarat :(